“Секретний” візит Кучми на Тернопільщину (Відео)

Опубліковано:
10 Жовтня, 2014 о 18:33

Сьогодні під обід біля Чортківської музичної школи, перехожі були здивовані кортежем престижних авто, в супроводі міліції та кремезних чоловіків  в чорних плащах. Лише “Таврія” Івана Вівата – заступника голови РДА виділялась своєю брутальною дешевизною серед чорних мерседесів та японського джипа міського голови.



Як стало відомо пізніше до нас приїхав другий президент України Леонід Кучма.


Це його не перший візит в Чортківський район – колись за часів правління він поїхав звідси з з “Грифом” породистим скакуном, якого йому подарували в Нагірянці.


І от аж тепер він приїхав з дарунком для музичної школи. На жаль не маємо відео з самої зустрічі, тому мало відомо про що говорив Леонід Данилович.


Однак пильні чортківчани вже написали в соцмережах, що бачили в музичній школі людину дуже схожу на колишнього очільника відділу освіти області за часів правління регіонала Хоптяна- Івана Запорожана.


Ми не можемо цього стверджувати так як Іван Запорожан, відхрестивишись від партії регіонів, йде безпартійним самовисуванцем по нашому окрузі в депутати до Верховної Ради. Хоча як відомо він є заступник ом голови комітету Партії Розвитку України.


Цим можна пояснити, відсутність будь-яких анонсів цієї події, так-як активісти місцевої самооборони, автомайдану вже підготували для пана Запорожана “люстраційний” сміттєвий бак.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: