На своїй сторінці в соціальних мережах кандидат на посаду міського голови Тернополя від Української галицької партії Олег Вітвіцький поділився своїми планам не тільки на період до 25 жовтня, а вже навіть визначився з тим, що буде робити після виборів.

 



За словами кандидата, незважаючи на результати перегонів, пан Олег планує все ж зайнятись реформами за грузинським прикладом. Правда не зовсім зрозуміло, як це буде виглядати на практиці з самим втіленням реформ в тому випадку, коли Олегу Вітвіцькому доведеться поступитися іншому кандидату. Цілком можливо, що новообраний міський голова буде не так кардинально налаштований, а втілюватиме свою програму без грузинських ідей.

 

  

 

Ох вже ця мода на Грузію! Пошесть якась в рідній неньці. І голова адміністрації в Одесі, і в МВС, і навіть до Тернополя приїжджав їхній Іло Глонті та став радником нашого мера. Правда останнім часом щось не чути і не видно радника. Видно не так вже просто залучати інвестиції до окремої області, якщо в державі не все гаразд.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: