Що думають тернополяни про виведення російських військових з України?

Опубліковано:
30 Вересня, 2015 о 10:55

Тернополянка Вікторія розповідає, що чула, ніби-то Росія виводить свої війська з України, але в благі наміри Путіна не вірить: «Гадаю, що це чергове окозамилювання, мовляв, Росія виконує Мінські домовленості та робить усе, щоб війна завершилася.

 



Та насправді, це може бути лише  ротація, або якийсь новий злий задум російського Президента. Вважаю, що Путін – це не та людина, у якої може заговорити совість, здоровий глузд, або просто почуття жалю до когось. У нього все сплановано, він не зважає на людські долі і його основна мета – загарбати якомога більше світу. У виведення військ агресора заради миру – не вірю».

А пан Степан вважає, що Володимир Путін просто знайшов інший ласий шматок і Україна вже йому не така цікава. «Я читав, що з України частково виходять сепаратисти, грабують останнє і вивозять за межі держави. Та наскільки я проінформований, – Путін забирає звідси своїх прислужників, щоб перекинути їх до Сирії. Сирія – тепер нова ціль Президента-загарбника, чув що там проходить газопровід, на який Володимир Володимирович і поклав око. Оце вам і уся правда. Ніякий Порошенко, ніяка Європа ні в чому Путіна не переконала, просто у нього нові наміри, і очевидно, це йому буде вигідніше за війну в Україні» – наголошує пан Степан.

А студентка Ольга вірить у те, що в Росії нарешті закінчилися сили і прийшло розуміння, що український дух незламний і що ми ніколи не віддамо свої землі. «Думаю, Росія трохи вичерпала свої ресурси і усвідомлює, що такі як Степан Бандера, Роман Шухевич в Україні ніколи не переведуться. Такі ж безстрашні люди виходили на майдан і йдуть в АТО. Звичайно, не можна всіх рівняти під один шаблон, але я впевнена, що справжні патріоти нині є і завжди будуть в Україні, бо це в наших генах. Рано чи пізно Путін би зрозумів, що так як сміливо колись українці кидалися захищати Батьківщину у визвольних війнах – так і буде далі, ми уміємо відвоювати своє.

 

Ми не росіяни, які живуть за диктаторськими законами і мовчать. Ми свідома, сильна нація, яка може сказати своє слово, а таких ворог завжди боїться. І бачачи, що уже тривалий час окупувати всю Україну не вдається, агресор просто вирішив змінити позиції і переключитися на щось інше, наприклад на іншу країну. Знаємо, що російські безпілотники кружляють зараз над багатьма державами, російські війська вже є в Сирії, тому, не хочеться навіть про таке думати, але схоже як в Україні вторгнення, скоро може бути і в інших державах. І переможуть тільки ті, хто як ми, твердо стоятиме на своїх позиціях і мужньо протистоятиме терористам».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: