Що буде з системою «detransport» у Тернополі?

Опубліковано:
22 Грудня, 2015 о 17:13

В листопаді тернополянин Володимир Лабо подав у міську раду петицію з пропозицією «поремонтувати detransport.com.ua».

 



«Дуже добре, що в Тернополі є така система, але вона не функціонує добре. По перше, водії маршруток виключають GPS-трекери для того щоб не було видно чи дотримуються вони графіку. Зобов’язати їх так не робити, ввести штрафи коли маршрутка їде а на карті її нема. По друге, буває що маршрутки міняють номера, а на карті їх показує по старому номеру. На даний момент система деТранспорт глючна, не стабільна і потребує контролю. Недавно був в Празі – там ще в далекому 1998 році люди могли на сайті дивитись коли приїде трамвай, а ми в 2015 році досі не маємо стабільної системи. Чим ми гірші?» – написав автор петиції.

 

Менш ніж за місяць петиція набрала необхідну кількість голосів, тому із відповіддю в міській раді не забарилися, зазначивши, про результати її розгляду.

 

«За інформацією ТОВ «Системний зв’язок», яке здійснює супровід роботи сервісу Detransport.com.ua (тел. 55-16-63, 0949740985), останнім часом, в зв’язку із частковими змінами тролейбусних та автобусних маршрутів, проводились зміни на вказаному сервісі, в тому числі і в мобільних додатках. В результаті – проведено оновлення даних, відновлено стабільну роботу мобільних додатків і занесено на сервіс Detransport.com.ua оновлені маршрути. Перевізників міста на нараді в управлінні транспорту, комунікацій та зв’язку проінформовано про необхідність спільно з ТОВ «Системний зв’язок» забезпечення відображення руху транспорту в реальному часі на сервісі Detransport.com.ua.» – зазначив заступник міського голови Володимир Дідич.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: