Що ж тепер робитимуть Іван з Васильком?

Опубліковано:
27 Жовтня, 2014 о 19:27

За попередніми даними багаторічні нардепи з Тернопільщини Іван Стойко та Василь Деревляний не проходять у Верховну Раду України.

 



На теперішніх виборах Іван Стойко йшов від «Народного фронту». Проте, популярність цієї партії на Тернопільщині його не врятувала. В одномандатному виборчому окрузі з центром у Чорткові Стойка обійшов брат порошенківця і депутата обласної ради Степана Барни Олег. Щодо Василя Деревляного, то його номер у виборчому списку «Батьківщини» цьогоріч виявився непрохідним.

 

«Батьківщина» на відміну від декількох останніх парламентських виборів набрала дуже мало голосів. Дану політичну силу не врятувала навіть присутність у списку льотчиці Надії Савченко. Партія віджила своє життя. Її чекає доля «Нашої України» Ющенка. Загалом же, незважаючи на те, що Стойко і Деревляний багато років просиділи у Верховній Раді, нічим особливими не відзначилися та користі для області не принесли.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: