Що буде з тарифом для маршруток?

Опубліковано:
2 Листопада, 2014 о 11:00

 

Пасажирські перевезення в тернопільських автобусах є збитковими, а тому тариф потрібно підвищувати щонайменше на 50 копійок – до 3 грн. Про це від імені власників тернопільських маршруток під час сесії Тернопільської міської ради заявив директор ПП «Терновояж» Олег Горошок.




– На сьогодні долар зріс до 14 грн., а солярка стала майже 17 грн. за літр. Фірма, яку я очолюю, не має коштів, щоб повністю «перевзути» всі автобуси на зимові шини, – зазначив Олег Горошок.


Пан Горошок нагадав депутатам ті часи, коли за попередніх каденцій був знищений міський пасажирський автомобільний і електротранспорт, тому просив народних обранців прислухатися до перевізників.


Міський голова Сергій Надал запропонував не приймати по цьому питанню жодних рішень, щоб не створювати прецеденту, подібного до Львова, коли тариф підняли до 3 грн., а потім рішенням суду його змусили повернути до попереднього, а створити комісію, яка протягом тижня має розібратися з цим питанням.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: