Що Барна встиг вже розказати у Києві (ВІДЕО)

Опубліковано:
31 Жовтня, 2014 о 19:23

31 жовтня 11.00 відбулася пресконференція на тему: Звернення до політичних лідерів про недопущення торгів за посади чиновників і партійне квотування посад, а створення Уряду народної довіри“.
 

 



Відмовитися від принципів партійного квотування посад, не допускати торгів і створити уряд «народної довіри» закликали політичних лідерів громадські активісти та учасники АТО.
 

 

Такий заклик вони зробили під час пресконференції в Укрінформі.
«Ми звертаємося до Президента та новообраної Верховної Ради із закликом змінити підхід до формування влади за квотним принципом і вибирати керівників за тими ознаками, яких вимагав Майдан професіоналізму, патріотизму і порядності. Це приведе до влади людей, які зможуть принести зміни », сказав координатор ГО« Всеукраїнський союз ветеранів та інвалідів АТО »Василь Марчишак.
Його підтримала і координатор ГО «Всеукраїнський народний координаційна Рада Майдану» Ольга Харкін. «Зараз, коли перед країною стоять такі важливі виклики, які вимагають професійних рішень і політичної волі, принцип розподілу посад за домовленостями, щоб їх займали бізнес-партнери неприпустимий», зазначила вона.
 

 

Не ділити портфелі за квотним принципом закликав і присутній на пресконференції учасник АТО, новообраний депутат Верховної Ради від партії «Блок Петра Порошенка» Олег Барна. «Я звертаюся до нових депутатам Верховної Ради не заходити в гниле болото партійного шулерства і квотування, а служити народу. Я звертаюся до всіх чиновникам вищого рангу нашої держави, щоб, приходячи на свої посади в теплі крісла на вулиці Грушевського та Інститутській, вони пам’ятали, що ці місця залиті кров’ю, що там загинув цвіт нашої держави », підкреслив Барна.
 

 

На його переконання, щоб жертви Небесної Сотні не були даремними, політики повинні побудувати таку країну, за яку загинули герої. «Пам’ятайте, що ми повинні зробити все, щоб більше не гинули наші сини, і не проливалася кров. Ми повинні побудувати таку країну, за яку гинули наші патріоти », підкреслив новообраний депутат.
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: