Прихильник терористів усвідомив, що ідеї Новоросії використовуються підконтрольними російським спецслужбам ватажками псевдореспублік для особистого збагачення.

 



Службі безпеки України здався розчарований в сепаратистських ідеях бойовик “ЛНР”, скориставшись програмою “Тебе чекають вдома”. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу відомства.

 

“Житель Луганщини навесні 2014 добровільно приєднався до т. зв. ЛНР, який чергував на блокпостах і патрулював вулиці Лисичанська.

 

Згодом він усвідомив, що ідеї Новоросії використовуються підконтрольними російським спецслужбам ватажками псевдореспублік для особистого збагачення, залишаючи місцевих жителів один на один зі своїми проблемами”, – розповіли у прес-центрі СБУ.

 

Дізнавшись про програму амністії від близьких, колишній член терористичного угрупування вирішив нею скористатися, оскільки участі в бойових діях нібито не брав, вбивств та інших тяжких злочинів не скоював.

 

“Наше командування практично нас кинуло. Товариші впали духом, перспектив не бачив ніхто. Ідеї руского міра виявилися порожніми”, – розповів бойовик.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: