Ще вісім тернопільських сімей чекають на компенсацію родинам загиблих в АТО

Опубліковано:
30 Жовтня, 2014 о 13:03

Одноразову допомогу в розмірі 500 прожиткових мінімумів (тобто – по 609 тисяч гривень) уже виплатили п’ятьом родинам тернопільських військовослужбовців, які загинули під час проведення антитерористичної операції.

Про це повідомили у відділі соціального забезпечення Тернопільського обласного військового комісаріату.



— Робиться все можливе для забезпечення належного соціального захисту сімей загиблих. Кошти у повному обсязі виплатили п’ятьом родинам, військовослужбовців, які загинули, — зазначив начальник відділу соціального забезпечення Тернопільського обласного військового комісаріату підполковник Богдан Станько.

Офіцер також наголосив на тому, що представники ще восьми тернопільських сімей чекають на підтверджуючі документи, які мають надійти з Києва. Виплата їм коштів відбудеться після прийняття відповідних юридичних рішень. У цьому запевнив Василь Лабай – представник Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: