Такий салатик сподобається тим, хто намагається підтримувати гарну форму. Він виходить легким і дуже апетитним, тож готувати його можна хоч щодня, змінюючи лише соус, аби страва не приїдалася.
Пише Агротер.
Перегляньте також:
- Оксамитовий грибний суп що зігріє вас у холодну пору
- Пісний рецепт пончиків з повидлом які потішать вас своїм смаком
Інгредієнти:
кабачок – 2 шт.,
сир «Фета» – 100 г,
часник – 2 зубчики,
стебло селери – половинка,
помідор – половинка,
грецький йогурт – 1 ст. л,
зелень,
сіль, перець – до смаку.
Спосіб приготування:
У чашу блендера кладемо сир, часник, нарізаний шматочками помідор і селеру, а також подрібнену зелень, грецький йогурт, сіль і перець.
Все збиваємо до однорідної маси, а вже готову заправку лишаємо настоятися.
Кабачки промиваємо і нарізаємо тонкими пластинками, а тоді – соломкою. Перекладаємо у глибокий салатник і додаємо соус.