Рятувальники вдосконалювали навики з ліквідації пожеж і рятування людей (ФОТО)

Опубліковано:
16 Жовтня, 2014

15 жовтня працівники 9-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Тернопільській області провели тактико-спеціальні навчання з гасіння умовної пожежі в гуртожитку Бучацького коледжу Подільського державного аграрно-технічного університету в селі Трибухівці Бучацького району.

 

Під час навчань працівники пожежно-рятувальної служби тренували навики з ліквідації такого роду пожеж, вдосконалювали вміння щодо формування, розгортання сил та засобів, відпрацьовували навики надання домедичної допомоги потерпілим, відпрацьовували взаємодію рятувальних підрозділів з іншими оперативними службами міста. Працівники установи навчались своєчасно проводити оповіщення про пожежу, евакуацію людей, вчились прийомам запобігання поширенню вогню та локалізації полум’я з використанням первинних засобів пожежогасіння.

 

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: