Російські спецпідрозділи втратили третину свого складу в Донецькому аеропорту

Опубліковано:
3 Грудня, 2014 о 19:27

Як повідомляють українські ЗМІ, російське спецпідрозділ “Вимпел” втратило за один день (2 грудня) стільки своїх офіцерів, скільки було втрачено за весь період його існування з моменту створення. З цієї причини раптово на переговори з українською стороною приїхав генерал ГШ МО Росії Ленцов. Про це пише зокрема видання “Freejournal”: “Близько третини свого складу відправленого у” відрядження “втратило російське спецпідрозділ” Вимпел “при атаці Донецького аеропорту. Як повідомляє один з українських офіцерів в зоні АТО Євген Наштетік:

“Що б ви розуміли взагалі, що відбулося і з-зачего приперся Ленцов. За всю історію спецпідрозділу “Вимпел” загинули 29 військовослужбовців. Під Донецьким Аеропортом було знищено 32 вимпеловців за 1 день. Вони що реально вважали, що можуть захопити нас як Палац Аміна? Якщо так, то ми безсумнівно переможемо. “
Для всіх тих, хто мене погано розуміє по-українськи.



Вперше за місяці війни у мене з’явилося стійке відчуття того, що ми виграємо незважаючи ні на що і всупереч усьому.

Причин тому кілька. По-перше, Україна разюче відрізняється від попередніх переможних локацій РФ (Молдова, Грузія і Чечня). Там не шарашіт артилерія, там не ловилися всі повітряні цілі на відстані 700 км від кордону, там не було такої кількості військ та мобілізаційного резерву, там не було такого величезного простору для маневру і мн. ін. “Доблесні” чеченські підрозділи обламалися в перші ж місяці організованого опору, вони не були готові ні психологічно, ні у військовому плані. Увійшла в гру спецура .. Але от біда, то псковські, то ростовські, то пермські якось дуже швидко стали закінчуватися і бешкетувати. Пустили еліту! І ось апогей – генерал-лейтенант Олександр Ленцов особисто приїжджає проситися прибрати трупи “легендарних вимпеловців” з-під аеропорту.

З цією Україні, як у нас кажуть, як пороблено. І політиків купуєш, і лякаєш, і війська вводиш, і брудом поливаєш, і економічну блокаду влаштовуєш, і гроші підробляють, і кримінал випускаєш, і висміювати, а ці кіборги, бач, замерзли і пішли в атаку зігрітися. “

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #війна, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #терористи
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: