Російський найманець із "ДНР" похвалився "полюванням на салоїдів", але поплативсь головою (Відео)

Опубліковано:
11 Січня, 2016 о 21:51

Російський найманець і терорист з Єкатеринбурга Павло Буланов, який проходив «службу» в «донецької народній республіці», перед своєю смертю на Донбасі встиг записати невеликий жартівливий відеоролик, на якому він зі своїми друзями полює на «салоїдів»-українців.

 



Зазначимо, що відео розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі член Українського Добровольчого корпусу (ДУК) «Правого сектора» Олена Білозерська, яка отримала його на Донбасі з телефону загиблого російського найманця з Єкатеринбурга, колишнього поліцейського, якого спіймали на хабарі і з ганьбою звільнили зі служби, Павла Буланова.

На відео, яке розташоване нижче, видно, що загиблий російський найманець Павло Буланов зі своїми товаришами по терористичної діяльності на Сході України розіграли у ролях невелику сценку «полювання на салоїдів». Іронія долі полягає в тому, що в реальному житті сталося зовсім навпаки – «салоїди» просто і банально вбили цього російського мисливця за «українськими скальпами». Наприкінці відео вже показаний труп російського терориста Павла Буланова, останніми словами якого, за інформацією Олени Білозерської, були «хочу додому…»

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: