Російські військові на Донбасі пишуть рапорти на звільнення і погрожують спалити танки

Опубліковано:
21 Березня, 2016 о 01:23

Рота російських військових, які перебувають на Донбасі, подала рапорти на звільнення і погрожувала знищити танки. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

 



“Не дивлячись на заходи, які намагаються робити командувач 1-м АК (Донецьк) генерал-майор ЗС РФ Асапов і його заступник по роботі з особовим складом полковник ЗС РФ Чирков, залишається на низькому рівні морально-психологічний стан особового складу 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (ошмсп мп, Новоазовськ, командир полку полковник ЗС РФ Бондарєв).

 

16 березня командир і всі військовослужбовці 3-ої танкової роти танкового батальйону 9-го ошмсп мп подали рапорти на звільнення з військової служби та погрожували знищити танки, якщо командування частини не задовольнить їхні вимоги щодо виплати заборгованості грошового утримання”, – повідомляє українська розвідка.

 

Нагадаємо, раніше розвідка повідомляла, що в тимчасово окуповане місто Макіївка Донецької області з російського міста Орел прибув підрозділ внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ Російської Федерації.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: