Російські війська в паніці: українські партизани громлять їх вже на території РФ

Опубліковано:
6 Березня, 2015

Мабуть вперше за час неоголошеної російсько-української війни, захисники нашої держави вчинили диверсію на території агресора. Але як то кажуть в Росії “Лиха беда начало”. Українські ДРГ активізувалися в районі окупованого Новоазовська. Наявні сили окупантів вже не в змозі контролювати ситуацію і вимагають прислати спеціалізовані каральні загони.

 

Про це у своєму  блозі пише Олег Ярчук, повідомляють Патріоти України.

 

Перетин російського кордону вказує на те, що мова йде саме про народних месників, а не армійський спецназ. Оскільки під час перемир’я ЗСУ скуті у діях на окупованій території, не кажучи вже про терени ворога, що веде не оголошену війну.

 

Ось що російське військове командування доповідає московському керівництву:

 

“Маріупольський напрямок. Р-н н.п. Холодне.  При виконанні поставлених завдань 95-й окремий загін спеціального призначення (* 10-а окрема бригада спеціального призначення ГРУ) зазнав бойового зіткнення з неідентифікованою ДРГ “200” -3 “, 300″ -2. ДРГ противника покинула територію РФ і відійшла на територію України”.

 

Якщо до цього кордон був тією лінією, де російські війська могли безпечно розгортати свої підрозділи та атакувати українські міста і села, то відтепер ворог не може у “власній хаті” почуватися у безпеці. Партизани для здійснення маневру “не посоромилися” трохи зайти на територію ворога. Мабуть в/ч ГРУшників розташувалася по обидві боки міждержавної лінії. Як то кажуть: “ви до нас, ми до вас”.

 

Крім того українці відпрацювали по ворогу і на своїй території.

 

“У районі н.п. Новоазовськ  з снайперської зброї великого калібру обстріляний базовий табір 9-ї омбр (*окрема мотострілецька бригада, Нижній Новгород) “200” -6 “, 300″ -1″. “Маріупольське ОН.  Терміново. На ваш запит. За попередніми даними в районі транспортних комунікацій М-14, Е-58 діють від 6 до 10 ДРГ противника збройних стрілецькою зброєю великої потужності і переносними РК. Даний район потребує проведення термінової протидиверсійної операції із залученням додаткових сил і засобів.

 

Р-н н.п. Саханка. Підрозділи 31-о інженерно-саперного полку 58 ОА ЮВО при виконанні поставлених завдань атаковані ДРГ невідомої приналежності. “200” -9 “, 300″ -20. Знищено 1 од. спеціальної техніки. Підірвано мобільне сховище засобів мінування. Прошу додаткового виділення сил і засобів для проведення заходів з метою зниження ДРГ противника.

 

Р-н н.п. Максимов (* РФ). Терміново. На ваш запит. Планове висунення підрозділів 15-ї ОМБ (* Самарська область) зупинено. Ситуація “Ч” (* підрозділ небоєздатних). Загибель командира зведеного підрозділу підтверджена. У район н.п. перекидаються частини 2-ї гв. мотострілецької Таманської дивізії.”

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #війна, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #РФ, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: