Росія не приховує присутність своїх війсь в Україні. Це робиться для психологічного тиску

Опубліковано:
20 Липня, 2015 о 16:39

Говорити про те, що біля наших кордонів йде накопичення сил противника, не можна. Швидше за все, це, як завжди, ротація – зміна одних військових підрозділів на інші. Що дійсно відбувається – і це підтверджено керівництвом Міністерства оборони та АТО, – так це накопичення в районі Алчевська. Але це зовсім не фронтовий місто. Він знаходиться в тилу незаконних збройних формувань.

Тим більше що всі заяви України про те, що нас підтримує Європа, не відповідають дійсності. Більше того, підтвердилася інформація про те, що Україну фактично обміняли на Іран. Нам ще раз продемонстрували, що захист територіальної цілісності України – наша внутрішня справа, і Захід не братиме участь у військовому протистоянні або стримуванні Росії.



 

Якщо раніше присутність російських військ заперечувалася самою Росією, то зараз це навіть не приховується. Це робиться для створення психологічного тиску. Там йде планова ротація, причому публічна. А в нас знову йде момент нагнітання і істерії. У нас є достатньо сил, щоб протистояти ворогові і зупинити війну. Якщо ми витримаємо цей тиск ще тиждень, то на цьому все закінчиться. Керівництво країни має продемонструвати, що ми готові до опору.

 

Дмитро Снєгирьов

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: