Роман Заставний – найдисциплінованіший народний депутат за даними рейтингів

Опубліковано:
30 Серпня, 2016 о 17:13

Відомі в Україні портали оприлюднили ряд рейтингів, де оцінили роботу народних обранців. Так найкращі результати роботи у них серед тернопільських нардепів показав представник «Народного фронту» Роман Заставний. За даними «Економічної правди» та порталу VoxUkraine, пан Роман найвідповідальніше голосував за важливі економічні законопроекти.

 



Відзначив Романа Заставного і податковий портал TaxLink, як дисциплінованого і надійного члена Комітету з питань податкової та митної політики.

 

Із присутніх там трьох тернопільських народних депутатів Роман Заставний має найкращі показники і є 6-м із усіх у 32-х. Хороші результати у депутатській діяльності пану Заставному допомогла здобути і його фракція «Народний фронт». Адже саме цю партію відзначають як найдисциплінованіше в стінах парламенту відомі українські рейтинги 

 

Чи втримають свої показники тернопільські народні обранці, побачимо вже у вересні, коли відновить свою роботу Верховна Рада.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: