Резонансне вбивство громадського активіста на Тернопільщині

Опубліковано:
27 Травня, 2016 о 09:23

У четвер 26 травня було вбито Віталія Ващенка, громадського активіста,члена Народної Ради. Напад стався вдома у Віталія, близько 10 години вечора. Двоє молодиків, які вичікували його біля подвір’я, дочекалися коли він зайде в двір і попрямує в бік машини, підібравши хороший момент вони підбігли і почали лупцювати загиблого. На шум звернули увагу сусіди, котрі бачили як нападники бігли з місця злочину, вони і викликали швидку медичку допомогу. Після госпіталізації лікарі боролися за його життя до останнього, але близько 2 години ночі серце Віталія перестало битися…

 



На тілі загиблого не залишилося живого місця, безліч січених ран, внутрішня кровотеча.

 

В нашому місті у нього було безліч ворогів. Ми прекрасно розуміємо, що це не звичайні гопники, а замовлена справа. За декілька днів до цього Віталія було повідомлено, що на нього готують напад, але він це не сприйняв всерйоз. Нападники втекли з місця злочину на чорній Ауді з чернівецькими номерами. Людина яка замовила Віталія бездушна, в нього залишилося двоє дітей, які тепер будуть жити без батька! Люди для того, щоб побороти цей режим потрібно об’єднатися, бо по одному усіх вб’ють, а разом ми сила! Вічна пам’ять герою!

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: