Рецепт соковитих фаршированих перців в духовці

Приготуйте ці фаршировані перці в духовці для смачного недільного обіду у родинному колі.

Фаршировані перці – частий гість на столах українців. І не дарма, адже ця ароматна і ситна страва підходить як для сімейного обіду, так і для святкового столу. Сьогодні ми поділимося з вами простим і смачним рецептом, який зможе приготувати навіть новачок.

Ілюстративне фото з мережі.

Інгредієнти

Для перців

Для соусу

Приготування

Для початку дрібно нарізаємо цибулю та моркву і обсмажуємо на олії до золотистого кольору. Додаємо до овочів подрібнений часник і обсмажуємо ще хвилину. Відварений до напівготовності рис додаємо до фаршу разом з обсмаженими овочами, сіллю і перцем. Ретельно перемішуємо.

Перці помити, видалити плодоніжки і насіння. Нафаршируйте перці приготовленим фаршем. Виклдіть їх у форму для запікання.
Запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 30-40 хвилин.

Приготування соусу

Помідори ошпарити, зняти шкірку і нарізати. Цибулю, моркву і часник потрібно нашаткувати і обсмажити на олії. Додайте до овочів томатну пасту, подрібнені помідори, сіль і перець. Тушкуйте 15-20 хвилин.

Запечені перці полийте готовим соусом і прикрасьте свіжою зеленню.

Смачного!

Львівський сирник: рецепт улюбленого десерту для недільного чаювання

Останні новини: