Реформи проводять лише міністри з «Народного фронту»?

Опубліковано:
3 Жовтня, 2016 о 13:26

За даними опитування, проведеного в серпні 2016 р. в Україні, найбільше громадяни помітили дію реформ в освітній галузі, оновленні поліції, формуванні збройних сил та юстиції. Що спільного між цими напрямками? Профільні міністри більшості з них представляють одну політичну партію – «Народний фронт». Це Міністр освіти – Лілія Гриневич, Міністр юстиції – Павло Петренко, Міністр внутрішніх справ – Арсен Аваков. Тоді як до реформуванні армії зараз долучаються як командувачі ЗСУ, так і волонтери, інші представники влади.

 



Зважаючи на таку партійну тенденцію, цікавимося – чим сьогодні займаються представники інших політсил? Яка ж все таки партія зараз найбільш дієва у проведенні реформ? Та найцікавіше – чому в політичної сили, яка має найбільшу активність у втіленні змін, впав рейтинг? Хоча варто визнати, з огляду на останні показники, «Народний фронт» поступово повертає довіру жителів Тернопільщини і знову піднімається вище у політичних рейтингах. Ймовірно, такий ріст пояснюється тим, що люди оцінили внесок представників «Народного фронту» в українську освіту, юстицію, правоохоронну, військову системи, а також субсидійну допомогу при оплаті комунальних послуг, що сьогодні особливо актуально.

 

Додамо, в Тернопільській області представником «Народного фронту» є народний депутат, голова цієї обласної партійної організації Заставний Роман Йосипович.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: