Раднику міністра МВС у Тернополі скаржилися на Сергія Надала (ФОТО)

Опубліковано:
16 Березня, 2015

Радник Міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко 12 березня побував у Тернополі. Під час візиту радник міністра зустрівся з жителями Тернополя. За його словами тернополяни найбільше скаржилися на незаконні забудови у місті, які відбуваються за сприяння міської ради. Антон Геращенко пообіцяв протягом місяця розглянути звернення тернополян та ініціювати відповідні рішення. 


– Було дуже багато питань, в першу чергу до роботи міської ради, яка сформувалась ще у 2010 і складалась в основному із політичної партії “Свобода”. Нині була дуже велика кількість звернення людей, які кажуть, що їх ніхто не слухає, що міська рада “штампує” рішення щодо передачі земельних ділянок та комунального майна приватним комерційним структурам. Я разом із колегою по партії Романом Заставними буду піднімати питання по перевірці законності видачі земельних ділянок з порушенням земельного законодавства, якщо такі факти будуть, то винні особи будуть притягнуті до відповідальності, – сказав у Тернополі Антон Геращенко, – Як я почув, міська рада не чує і не хоче чути людей.


Антон Геращенко наголосив, що вже невдовзі жителі Тернополя матимуть змогу переобрати місцеву владу.

 

Радник міністра МВС вважає, що кадрові питання на Тернопільщині – це велика проблема. Як відомо, область залишилась без голови облдержадміністрації, а є тільки виконуючий обов’язки та без начальника обласної міліції. До роботи в.о начальника міліції у Тернопільській області Олександра Богомола у радника міністра немає претензій, натомість до роботи в.о голови Тернопільської ОДА є багато. Не втримався із висловами щодо діяльності Івана Крисака і колишній мер Тернополя, а зараз народний депутат та однопартієць Антона Геращенка Роман Заставний.

 

– Валентин Антонович Хоптян  зараз може аплодувати та єхидно посміхатись. У мене таке враження, що Тернопільщина вже рік без губернатора, – сказав Роман Заставний.


IMG_6069

 

Народний депутат вважає, що така пасивність місцевих органів влади шкодить іміджу президента у Тернополі. Екс-мер Тернополя під час спільної прес-конференції із Антоном Геращенком наголосив, що партія “Народний фронт” вже подала президенту та прем’єр-міністру список кандидатур на посаду голови Тернопільської ОДА. Прізвища нардеп відмовився називати, проте запевнив, що це не політичні фігури і ці люди є уродженцями Тернопільщини.

 

Марія Бойко

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #антон геращенко, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сергій надал, #скарга, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: