Радник міністра розповів про допит Тягнибока в Генпрокуратурі (Відео)

Опубліковано:
11 Вересня, 2015 о 20:14

Під час допиту в ГСУ МВС України щодо подій під ВР 31 серпня лідер “ВО “Свобода” Олег Тягнибок у присутності свого адвоката не відповів на жодне з запитань слідчого по суті. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк у своєму Facebook, передають Патріоти України.

 



За його словами, Тягнибок послався на ст.63 Конституції України (“Особа не несе відповідальності за відмову давати показання або пояснення щодо себе, членів сім’ї чи близьких родичів, коло яких визначається законом”). “Безперечно, це його невід’ємне право як громадянина України. Втім, враховуючи скоєння терористичного акту та інших важких злочинів, наслідком чого стала загибель трьох бійців Нацгвардіі та поранення понад 130 правоохоронців, напевно, така позиція Тягнибока щодо з’ясування всіх обставин тих трагічних подій, м’яко кажучи, дивує”, – написав Шкіряк.

 

У свою чергу на каналі Youtube вже з’явився ролик, у якому Тягнибок дав журналістам коротку прес-конференцію, вийшовши після допиту.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: