"Правий сектор" Тернопільщини взяв участь у святковому марші у день Покрови (Відео)

Опубліковано:
14 Жовтня, 2015 о 17:23

Сьогодні, 14 жовтня, у день святої Покрови Пресвятої Богородиці та День Захисника України ВО “Тризуб” ім. Степана Бандери святкує свою 22 річницю. В цей день “тризубівці” і бійці 6 ЗБАТ ДУК «Правого Сектору» Тернопільщини взяли участь у святковому марші. 

Святкова хода спільно з бійцями ГО ЦК «Азову» та іншими тернопільськими громадськими організаціями розпочалася від пам’ятника Степану Бандері і пройшла центром міста біля Тернопільського історико-меморіального музею політичних в’язнів, де учасники маршу виконали марш січових стрільців та вшанували пам’ять репресованих і політв’язнів хвилиною мовчання. 



Далі бійці 6 ЗБАТ ДУК ПС разом з іншими учасникими урочистого маршу пройшли до площі Героїв Євромайдану, аби віддати честь і вшанувати загиблих Героїв «Небесної Сотні» біля тимчасово встановленого меморіалу. 

Також бійці 6 БАТ ДУК «Правого Сектора» вшанували пам’ять загиблого побратима Степана Стефурака й поклали квіти до встановленої меморіальної дошки на стіні 2 корпусу Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: