Путін на Україні не зупиниться, – тернопільський нардеп

Опубліковано:
13 Вересня, 2016 о 09:43

Президент Росії Володимир Путін намагатиметься розвалити частину Європи, щоб не втратити підтримку суспільства. Про це у кулуарах парламенту заявив народний депутат Олег Барна.

 



“Наявність російських військ і бази у Криму – це питання загрози всьому світові. В першу чергу – Європі. Ядерна зброя Росії – також не лише українська проблема. Російське суспільство підтримує Путіна тому, що він розширює “імперію”. Відповідно, на Україні він не зупиниться. Буде наступна “Центральна Європа”. Очевидно, його треба стримувати”, – сказав Барна.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олег Барна, який виносив Яценюка з-за трибуни, дозволив, щоби йому помстились (Фото)

 

Путіна можуть стримати лише санкції, економічний, політичний і дипломатичний тиск, наголосив політик.

 

8 вересня Верховна Рада закликала світ не визнавати виборів до Держдуми Росії. Як відомо, Росія анексувала Крим у березні 2014 року. Влітку того року Збройні сили Російської Федерації почали брати пряму участь у бойових діях проти Збройних сил України на Донбасі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: