ПС підтримав в Тернополі Ковалика

Опубліковано:
19 Жовтня, 2014 о 11:09

Звернення лідера «Правого сектора» Дмитра Яроша щодо підтримки кандидатів-мажоритарників представників Самооборони Майдану на дострокових виборах до Верховної Ради України 26 жовтня 2014 року.

 



Нині в Україні продовжується Національна революція. Вона відбувається у двох вимірах – проти віковічного московсько-імперіалістичного окупанта на східних теренах України та проти беззаконня, корупції, кримінально-олігархічного режиму на решті території. Тому найвище для нас завдання – об’єднати всі здорові патріотичні сили у боротьбі на цих двох фронтах.

 

Показуючи приклад такої консолідації у боротьбі як з зовнішнім, так і внутрішніми ворогами, Правий Сектор вирішив зняти своїх кандидатів та висловити підтримку представникам Самооборони Майдану, нашим побратимам по барикадах Революції гідності та Антитерористичній операції, а саме: – керівнику Самооборони Тернопільщини Івану Ковалику (163 округ, Тернопіль), – сотнику 12 сотні Самооборони Тарасу Зембіцькому (125 округ Самбірщина та Турківщина на Львівщині).

 

Нам потрібно зруйнувати хибну думку про те, що де два українці, там три гетьмани. Тому особисто висловлюю підтримку цим справжнім бійцям Національної революції. Знаю, що вони не зрадять, не зламаються, не продадуться.

 

Лідер «Правого сектора» Дмитро Ярош

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: