Протягом останньої доби на Тернопільщині виникло понад 35 пожеж в екосистемах

Опубліковано:
13 Серпня, 2015 о 09:38

Зокрема горіли післяжнивні залишки, суха трава і сміття. Пожежі траплялися практично у кожному районі, зокрема Борщівському, Теребовлянському, Збаразькому, Бучацькому, Бережанському, Шумському, Зборівському, Чортківському, Підгаєцькому, Лановецьому, Козівському, Тернопільському, а також у самому обласному центрі.

 



Найчастіше від спеки горіла суха трава і залишки жнив на полях і присадибних ділянках. Крім завданих матеріальних збитків, в одній із пожеж у селі Гніздичне Збаразького району під час самостійного гасіння пожежі отруївся продуктами горіння та був шпиталізований власник ділянки. Ймовірна причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем. У селі Васьківці Шумського району під час пожежі стерні на площі 1,5 гектара вогнем знищено трактор і тюкувальний прес. А от у селі Нараїв Бережанського району час гасіння післяжнивних залишків врятовано посіви ячменю на площі орієнтовно 10 гектарів.

 

У Тернополі виникла пожежа сухої трави на території обласної клінічної лікарні. Вогнем знищено суху траву на площі 20 квадратних метрів. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: