Протягом року Пенсійний фонд зменшив свою заборгованість

Опубліковано:
28 Листопада, 2014 о 10:12

Підсумували роботу за 10 місяців 2014 року у головному управлінні Пенсійного фонду України в Тернопільській області під час наради 28 листопада. Участь у ній взяли з начальники  управлінь в районах та м. Тернополя, повідомляє Бізнес Компаньйон.

 
Також обговорили основні завдання щодо завершення фінансового року та формування пріоритетних напрямів діяльності на 2015 рік з питань реалізації державної політики у сфері пенсійного забезпечення.



Зокрема, органи Фонду в області своєчасно та в повному обсязі забезпечили виплату пенсій  303 881 пенсіонеру. За 10 місяців профінансовали пенсій на суму 4018,3 млн грн. Середній розмір пенсії по області становить 1297,6 грн. З початку року призначили 11 077 пенсійних справ та провели 27,9 тис. індивідуальних перерахунків.

«Ми виконали планове завдання по наповненню бюджету фонду власними коштами з врахуванням розщеплення від єдиного внеску на 103,4%, – зазначила начальник Головного управління Пенсійного фонду Лариса Хома. – До бюджету Пенсійного фонду надійшло 1781,9 млн грн. власних надходжень, понаднормово мобілізовано 58 млн грн. Окрім того, зменшили на  1,3 млн грн заборгованість по страхових внесках за січень-жовтень.

На нараді також обговорили питання щодо реалізації антикорупційної політики в органах Пенсійного фонду України та стан інформаційно-роз’яснювальної роботи в області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пенсійний, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: