Проти освітянина на Тернопільщині порушили справу за створення фіктивного гуртка

Опубліковано:
25 Лютого, 2015 о 15:52

На Тернопільщині проти службовця районної станції юних техніків порушили кримінальну справу за створення фіктивного гуртка.

 



Як повідомили IA ZIK у прес-службі прокуратури області, освітянин подавав неправдиву інформацію про ведення ним гуртка народних промислів для групи із 10 учнів.

 

Відповідні дані він вносив в офіційні документи щомісяця, впродовж вересня 2013 р. – серпня 2014 років. Насправді ж, як з’ясувалося, записані в групу учні про існування гуртка взагалі не знали.

«Діти та їхні батьки згоди на відвідування занять не давали. Водночас, на підставі фіктивних офіційних документів освітянин незаконно отримував заробітну плату, чим спричинив шкоду місцевому бюджету», – зазначили у прокуратурі.

 

Процесуальне керівництво у справі здійснює прокуратура Бережанського району.

Освітянину повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.191 та ч.1 ст.366 КК України (привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем і службове підроблення).

Триває розслідування.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: