Вчора люди не дозволяли розпочати будівництво автомийки на автостоянці за адресою вулиця Миру, 4-В.

 



Нагадаємо, що конфлікт навколо цієї ділянки розгорівся уже не вперше, ще влітку 2015 року люди домоглись скасування містобудівних умов, за якими за цією ж адресою планували будувати готельно-розважальний комплекс з автомийкою самообслуговування.

 

DSC_1038

 

Громадськість обурена. Вони звернулись за допомогою до депутата Тернопільської міської ради Оксани Яциковської. Вона приїхала до людей, заручившись підтримкою помічника Олега Ляшка, уповноваженого фракції Радикальної партії в міській раді – Святослава Півторака. На місці події депутати з`ясовували усі деталі конфлікту, вислухали протестуючих та оглянули уже помітні спроби будівництва.

 

-Люди збентежені та налаштовані рішуче: будувати нічого не дозволять. Ця територія – центр житлового масиву, поруч сквер де гуляють молоді матусі, за 50 метрів облаштований дитячий майданчик. Активісти вже змирились із автостоянкою, але будівництво автомийки не дозволять. Її робота спричинить шкідливі викиди в повітря, бо ж чистою водою автомобілі мити не будуть. Чому люди повинні дихати хімікатами? Щоб не дозволити будівництва, активісти написали звернення з проханням донести думку місцевих жителів до влади. Я детально вивчу це питання і у будь-якому випадку захищатиму інтереси людей, – каже Оксана Яциковська.

 

Активісти триматимуть зв`язок із депутатами та спільними зусиллями знайдуть вихід із конфліктної ситуації. Більше деталей – згодом. Стан автостоянки можете оцінити переглянувши фото.

 

DSC_1031DSC_1026DSC_1067DSC_1047

 

Таня Файна.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: