Павло Жебрівський
Павло Жебрівський

Громадський діяч, Президент військово-цивільної спілки "Бойове Братерство України"

Скільки німецького керівника не годуй, а він облизується в сторону московського улусу. Колишній канцлер Шредер давно осів у наглядовій раді «газпрому». Його наступниця Меркель, позакривавши тепло-електро та атомні станції, «перейшовши» на «зелену» енергетику, створила умови для постачання газу і нафти із московських боліт до Німеччини. А далі, поширивши цю модель по ЄС зробила залежними європейські країни від російських енергетичних ресурсів загалом.

Далі – німецький Президент Штайнмаєр з 2016 року просував свою «Формулу Штайнмаєра», згідно якої окуповані московією землі Донецької та Луганської областей мали набути автономії, так звані ДНР та ЛНР. Вже сьогоднішній канцлер Шольц, з початку великої війни, починав із постачання шоломів та індивідуальних аптечок, але потім дійшов до вагомих поставок танків Leopard, зенітно-ракетних комплексів IRIS-T та іншого озброєння. Це досягнення. Але вже сьогодні він знову повернувся обличчям до московського улусу і пропонує свої послуги по, так званому, перемир’ю між московією і Україною.



Якщо грубо, то це ті ж пропозиції, які пропонує путлєр: Донеччина, Луганщина, Крим – під московською окупацією, а Україні – тимчасово окуповані землі Херсонщини, Запоріжчини, Харківщини. Ці пропозиції суттєво не відрізняються від Стамбульських «домовленостей», які узгоджував, не так давно отримавши громадянство України, Арахамія, звісно за згодою Зеленського та під патронатом путінського «гаманця» Абрамовича.

Натомість окремий сценарій зачитує Зеленський в Італії. Це про шкідливість Нормандського формату, Мінська-1, Мінська-2 і хвалить Стамбульські домовленості, бо там не здано, «ні п’яді» української землі. Звичайно, «ні пʼяді» після розмінованих переходів, не захищених кордонів та захоплених територій. Така собі картинка для зовнішнього сприйняття. Водночас, за словами Шольца, Зеленський просив Німеччину стати майданчиком для проведення перемовин між московією і Україною. Вони узгодили, що на наступному Мирному саміті обов’язково мають бути або сам путін або його представник. Це афера, а не дипломатія, ці «геніальності» завершуються на другий день, коли лідери країн читають свої газети.

А у той час, згідно інформації розвідки Бойового Братерства України, Зеленський і Уряд узгодили постачання московської нафти для Угорщини через Білорусь і Україну, і відповідно, за транзит по Україні має платити не московія, а Угорщина. Хто візьме на себе відповідальність за підписання такої угоди та офіційно оформить організацію схеми обходу санкцій ЄС…

І у той же час, премʼєр Словаччини Фіцо, який вижив після поранення, заявив про те, що в Україні воюють нацисти, фашисти, і це змушує московський режим захищатися. На таку заяву МЗС України відреагував «стурбованістю» і що Фіцо може сам перевірити, що це не так, приїхавши до Києва. Тобто, гідної відсічі на облуду Фіцо, який пропонує зупинити постачання зброї в Україну, режим Зе-Єрмака, не дає. Лиш постачаємо туди електроенергію.

Джерела повідомляють, що спецслужби США та Британії, характеризуючи Україну, доповідають керівництву, що «…рівень проникнення розвідувальних структур Російської Федерації в систему державного і військового управління досяг рівня «повної оперативної та перспективної поінформованості» щодо рішень і планованих дій керівництва України».
Резюмуючи. Ми маємо політичне флюгерство таких людей, як Шольц, який протягує промосковську позицію Шредера-Меркель на території Німеччини і ЄС. Маємо країни з антиукраїнською позицією Угорщини і Словаччини та вічно проросійською Австрією, для яких постачаємо енергоносії. І чи хтось сумнівається, що це не кроки плану «переможної здачі» України від «опослуг» через так зване «перемир’я»?

Достатньо багато країн, які готові вагомо підтримувати Україну. Вони не піаряться на війні. Серед них є Нидерланди, які оголосили про надання дозволу наносити ураження по будь-яким територіям московії із зброї, яку вони поставили, у тому числі, і з F-16. Це і Велика Британія, яка багато допомагала і продовжує, не афішуючи свою участь у Курській операції. Вона пропонує столітню угоду між Україною і Британією про впровадженню демократії, справедливості і прозорості у співпраці. Я лиш нагадаю, що до складу країн Британської співдружності входить більше країн, аніж до ЄС, та і ядерна зброя там у порядку. Багато інших європейських країн, у тому числі, Балтії та Скандинавії, які чітко усвідомлюють – без приборкання московського звіра, без знищення московської імперії, спокою не тільки в Європі, а й в усьому світі, очікувати марно.

Через це, дорікати, вимагати чогось від кліки Зе-Єрмака, марно. Маємо формувати суспільні настрої пасіонарної частини українства про несприйняття зрадницької позиції на перемовинах, яка може привести до втрати територій, а за пару років – до більшої війни. Ми не дали Зе-Єрмаку здати Україну у 2022 році, тому не дамо здати ані в 2024, ані в наступних роках.

Ми вільна нація, яка чітко усвідомлює, що наша воля в наших руках. Нам потрібні партнерства для перемоги на полі бою та нам самим треба вистояти проти лихварської влади тут.

Переможемо.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Соціальна мережа
Теги: #війна, #перемир'я, #юлог
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: