Проблема з формуванням виборчих комісій на Тернопільщині ще не вирішена

Опубліковано:
23 Вересня, 2015 о 09:43

 

В опублікованих складах сільських та селищних виборчих комісій в Тернопільській області станом на 18 вересня було виявлено декілька  ТВК у складі яких було менше осіб, аніж того вимагає Закон.



 

Спостерігачі від Громадянської мережі ОПОРА в Тернопільській області у своїх попередніх повідомленнях уже висвітлювали проблему із формуванням сільських та селищних виборчих комісій та нестачею кадрів у їх складі. Проте, ця проблема залишається ще актуальною.  До прикладу, в газеті Тернопільської районної ради  «Подільське слово» від 18 вересня 2015 року було опубліковано склад сільських та селищних територіальних виборчих комісій Тернопільського району. Проаналізувавши оприлюднені дані було виявлено, що у складі Почапинської сільської виборчої комісії лише 5 членів, у Буцнівській, Смиковецькій, Миролюбівській сільських виборчих комісіях лише по 8 членів. У Самолусківській сільській виборчій комісії Гусятинського району, Тернопільської області в опублікованих даних про склад комісії також вказано лише 8 членів.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: