Престольне свято в Збаражі (ФОТО)

Опубліковано:
24 Жовтня, 2014 о 10:48

У вівторок дев’ятнадцятої седмиці після П’ятдесятниці, 14 жовтня Православна Церква відзначала свято Покрови Пресвятої Владичиці нашої Богородиці і Приснодіви Марії.

      
У цей святковий сонячний день своє храмоме свято відзначила громада м. Збаража.
 
на запрошення настоятеля храму протоієрея Мирослава Ожибка розділити радість свята прибули: благочинний Збаражчини протоієрей Іоан Лесик, Підволочиський благочинний протоієрей Тарасій Махніцький, протоієрей Богдан Яремчук, протоієрей Іоан Нагуляк, протоієрей Григорій Сирота та запрошене духовенство.
 



 

 

 

 

 

 
Божественну Літургію очолив декан Збаразького району протоієрей Іоан Лесик.
    
Після завершення Літургії із повчальним словом до усієї громади та всіх присутніх у храмі звернувся благочинний Збаражчини. В своїй проповіді отець-декан розкрив духовний зміст свята Покрови Пресвятої Богородиці.
 

 

 

 
Після проповіді, настоятель храму протоієрей Мирослав Ожибко в свою чергу подякував духовенству за те що приїхали і розділили це свято із його паствою і піднесли свої молитви до Господа Нашого Ісуса Христа і Пресвятої Богородиці за весь наш Український народ.
   
Закінчилося храмове свято святковим  Водосвятом та Єлеєпомазанням.
 

Прес-служба Збаразького благочиння

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: