Представник ТДМУ виграв призове місце на конкурсі лікарів-стоматологів

Опубліковано:
17 Лютого, 2016 о 20:53

Нещодавно лікар-інтерн першого року навчання Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського Вадим Гладій повернувся з дипломом третього ступеня з 17-го конкурсу лікарів-стоматологів «Шлях у світ майстерності», який відбувся на базі Української медичної стоматологічної академії в Полтаві. Асистувала йому студентка п’ятого курсу стоматологічного факультету ТДМУ Олена Присяжнюк.

 



F3OlLqvegYYRcVAjzKBjuQ uMy2i9ceWqM

 

Наші майбутні лікарі представили на розгляд журі складу практичну роботу. Упродовж трьох годин вони працювали з пацієнткою. Вадим Гладій і Олена Присяжнюк блискуче справилися з завданням, за що отримали заслужену перемогу.

 

Потрібно зазначити, що наша команда за результатами он-лайн голосування посіла перше місце.

 

Нагадаємо, що кафедра післядипломної освіти лікарів-стоматологів Української медичної стоматологічної академії в 2000 році виступила ініціатором проведення конкурсу професійної майстерності серед лікарів-стоматологів.

 

Це був перший в Україні конкурс професійної майстерності лікарів-стоматологів, який проводився з використанням матеріалів та обладнання українських виробників. За декілька років він набув статусу «всеукраїнського».

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: