Туди правоохоронці вноситимуть інформацію про цінні речі краян. У разі крадіжки вона має допомогти поліцейським оперативніше розшукати злодіїв та повернути крадену річ власникові.

 



Адже одною з перешкод у розкритті злочину є те, що потерпілі не мають інформації про свої вкрадені речі, кажуть правоохоронці.  Непросто буває і розшукати самого власника речей. До прикладу, з п’ятдесяти викрадених у цьому році велосипедів, жоден потерпілий не зміг надати набитий на рамі номер двоколісника. Теж саме з іншою технікою ідентифікаційних номерів яких люди просто не знають.

 

Найчастіше у Тернополі та області викрадають велосипеди, електроінструменти, відеореєстратори, котли. Зареєструвати ці та інші цінні речі можна, надіславши інформацію про них на спеціально створену електронну адресу: nomerni_rechi@ukr.net. У листі потрібно вказати номер товару, марку, модель, колір та інші особливі ознаки. За бажанням – ім’я та прізвище власника товару, а також можна надати фотографію речей. База буде закритою і конфіденційною.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: