“Правий сектор” на четвертому місці

Опубліковано:
30 Жовтня, 2014 о 18:57

Правий сектор Тернопільщини підсумував результати виборів.

 



Його представники зізнаються, що їхні позиції, враховуючи вік партії і на те, що на виборчу кампанію по області витратили всього близько 14 тисяч гривень, не можуть не радувати. За Правий сектор, кажуть його члени, не голосували тільки в Катарі, Кувейті, Кубі, Тунісі та Македонії і Хорватії.

 

Всього ж у світі за результатами голосування, кажуть у виборчому штабі, вони зайняли четверте місце. За Україну та Тернопільській області хоча голосів зібрали набагато менше, проте не скаржаться, бо, кажуть, за час існування ще не встигли повністю проявити себе. 

 

– Наша функція, я вважаю, ми повністю виконали, ми зруйнували усталений порядок, так званий порядок представництва політичних партій, принаймні, у нас в області, – розповів керівник відділу правового забезпечення ПС Тернопільщини Олег Мартинюк. 

 

Цього року, вважають в Правом секторі, перемогу важливіше одержати не на виборах. 

 

– Більшість людей, що живуть у нас в краї, думають, що війна – це не їх, це десь там, це далеко. Якщо ми будемо так далі йти – то вона прийде сюди. Її треба закінчити там, відстояти цілісність нашої держави. А вибори будуть ще, і ми їх обов’язково будемо вигравати, – вважає лідер Правого сектора Чертковщіни Сергій Гусак.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: