«Працювала з семи років»: жителька села Конюхи на Тернопільщині відзначила 100-річчя

Опубліковано:
16 Квітня, 2024

Жителька села Конюхи Козівської селищної громади Катерина Петрівна Шенклер відзначила 100-річчя, – повідомили на сторінці громади у мережі Facebook.

Привітали жінку з ювілеєм представники влади, священники, завітали до ювілярки з квітами, солодощами й іншими подарунками.

«Нині в нашій громаді Катерина Петрівна – єдина довгожителька, яка перетнула 100-літній життєвий рубіж. Нелегкою була її життєва дорога. Усе життя вона важко працювала. Працювала з семи років, адже її сім’я проживала важкі часи. Згодом пані Катерина пропрацювала довгих 45 років у колгоспі. Та попри це ювілярка має велике багатство – родину, дітей, внуків й уже 10 правнуків. Від щирого серця вітаємо пані Катерину з ювілеєм та бажаємо їй міцного здоров‘я, родинного затишку, душевного спокою, миру та Божого благословення», – йдеться на сторінці громади.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #100 років, #Катерина Петрівна Шенклер, #конюхи
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: