Посадовця, який скоїв смертельну ДТП, таки притягнуть до відповідальності

Опубліковано:
10 Серпня, 2015 о 11:13

Резонансне кримінальні провадження, по якому тривалий час не приймалося рішення, зрушило з місця, і чиновнику, який скоїв смертельну аварію 19 січня цього року, таки не вдалося «прикритися» вагітною дружиною. Про це повідомив прокурор Тернопільської області Олександр Мартинюк.

 



– Смертельне ДТП, яке скоїв у Шумську директор одного з Кременецьких підприємств розкрите і йому оголошено підозру, – розповів прокурор. – Наразі підозрюваному обрали запобіжний захід і його позбавили права керувати транспортними засобами на час слідства. Цього місяця кримінальне провадження направлять з обвинувальним актом на судовий розгляд. Слідство розглядало висунуту ним версію щодо того, що за кермом була його вагітна дружина, але ми зібрали всі докази, і вони свідчать про те, що за кермом перебував він особисто.

 

Нагадаємо, йдеться про справу стосовно директора підприємства, який 19 січня 2015 року, перебуваючи за кермом автомобіля «Мерседес» у стані алкогольного сп’яніння, здійснив наїзд на двох неповнолітніх і зник з місця події. Внаслідок цього наїзду 17-річний юнак від отриманих травм помер, а 15-річна дівчина отримала легкі тілесні ушкодження з короткочасним розладом здоров’я.

 

Замість визнати очевидне, винуватець аварії стверджував, що за кермом на момент аварії був не він, а його на той час вагітна дружина. Та у процесі розгляду справи слідчі з’ясували, що за кермом перебував таки він.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: