Порушень ядерної та радіаційної безпеки на Тернопільщині не виявлено

Опубліковано:
18 Січня, 2015 о 09:41

Інформація про діяльність Північно-західної державної інспекції з ядерної та радіаційної безпеки Держатомрегулювання України на території Тернопільської області у IV кварталі 2014 року.

 



Станом на 31.12.2014 року 58 суб’єктів господарської діяльності Тернопільської області здійснюють діяльність з використання ДІВ на підставі ліцензій, виданих органом державного регулювання ядерної та радіаційної безпеки – Північно-західною Держінспекцією, що у межах своїх повноважень забезпечує реалізацію державної політики у сфері використання ядерної енергії, додержання вимог ядерної та радіаційної безпеки на територіях Волинської, Рівненської, Тернопільської та Хмельницької областей

За звітний період було розглянуто 8 заяв суб’єктів Тернопільської області на видачу, переоформлення та внесення змін до діючих ліцензій на провадження діяльності з використання ДІВ.

 

За результатами розгляду поданих заяв Ліцензійною комісією Північно-західної Держінспекції та Ліцензійною комісією Держатомрегулювання України прийнято позитивне рішення щодо внесення змін до діючих ліцензій:

– Збаразькій виправній колонії управління державної пенітенціарної служби України в Тернопільській області (№63),

– ФОП Книшевичу Я.Б.

Прийнято позитивні рішення щодо видачі ліцензії:

– Управлінню служби безпеки України в Тернопільській області,

– Залозецькій номерній районній лікарні №2

Північно-західною Держінспекцією у напрямку здійснення державного нагляду за дотриманням підприємствами, установами та організаціями Тернопільської області вимог законодавства України, норм, правил і стандартів з ядерної та радіаційної безпеки, умов виданих ліцензій у сфері використання ядерної енергії у ІV кварталі 2014 року проведено 2 непланових  інспекційних (передліцензійних) обстеження. За результатами проведених обстежень складено 2 акти і 2 приписи.

Порушень ядерної та радіаційної безпеки, що призвели або могли призвести до радіаційних аварій та інцидентів з ДІВ, у IV -му кварталі поточного року на території Тернопільської області не виявлено.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: