Пореченков – мудак. “Жовтень” – шкода. “Свободу” – ні. В ЛуганДоні далі цирк!

Опубліковано:
3 Листопада, 2014 о 22:20

Короткий особистий підсумок тижня, поки не був в Україні:
Пореченков – мудак.
“Жовтень” – шкода.
“Свободу” – ні.
В ЛуганДоні далі цирк!

 



Розширений підсумок: 
По тому дибілу, що приїхав постріляти в Донецьк з “Утьоса”, навть зупинятись не хочу. Тварь кончена і все. Боженьку за бороду посмикав? Ну то чекай “атвєтку”, дебіл!

 

По Жовтню… я не корінний киянин. 9 листопада стукне лише (чи то вже, чи то аж!) 9 років з моменту переїзду до столиці. Проте цей кінотеатр на Подолі і для мене особливий. І тим, що у ньому показують і тими, хто туди приходить. Грубо кажучи, це один з небагатьох закладів Києва, куди я спокійно приходжу і знаю, що мені тут ніхто не докучатиме проханням про фото чи автографами:))). Достатньо самодостатня публіка, даруйте за каламбур. Багато фільмів, які не йдуть у широкому прокаті. Якась своя, нехай місцями недолуга (ненавиджу їх систему кондиціонування:)), але приємна атмосфера, яку починають формувати сквер та сходи перед кінотеатром, продовжують милі тітоньки на касах і закінчують, власне сеанси, з найкращими глядачами в Києві! Маю надію, що владні мужі Києва усвідомлюють, що підпалили не просто кінотеатр, а один з символів старого Києва. З радістю долучусь фінансово до відновлення “Жовтня”, але виключно за умови, що фінансами буде розпоряджатись хтось з тих людей, які роками не дозволяли рейдерам поцупити те приміщення. Контакти в “лічку”. Дякую.

 

По “Свободі”. Я дуже добре пам*ятаю ефір, одразу після оголошення екзитполів на виборах 2012, коли в студії Шустера чи Кисельова, це вже не так важливо, був хтось з представників ПР і пан Мохник, представник ВО Свобода. Мохник був у ейфорії, його політсила взяла набагато більше, ніж розраховувала. Постійно перебивав опонента, легенько хамив, відчувалась відсутність парламентської етики. Але найбільше мені закарбувались його слова, можу десь помилитись у точності цитати, але десь так:”Люди проголосували за те, щоб Свобода прийшла в парламент і набила морду партії регіонів!”. Дуже прикро, що величезна фракція вирішила, що на цьому її роль в парламенті себе вичерпала. Дуже шкода, що “ідеологи” партії передавили “спонсорів” партії. Серед пересічних свободівців просто неймовірна кількість адекватних людей. Ще більше адекватних голосували за Свободу на тих виборах, сподіваючись, що “свіжа кров” зробить “рейвах” у парламенті. Проте… нічого по-великому рахунку не трапилось. Свобода загрузла у власних догмах, як православна церква. Всі хто наші – святі та недоторкані.

 

Всі хто нас критикує – московські запроданці і зрадники! Задалегідь програшна формула!А шлях до нової каденції у парламенті був напрочуд простим! Просто треба було не зглажувати/замовчувати/прикривати ті “ляпи”, які робили свободівці з ТОП-10, а публічно їх розкритикувати, покаятись і видалити зі списків. Десятки моїх друзів, які голосували за Свободу 2 роки тому, були обурені поведінкою Ігора Мірошніченка під час нападу на керівника Першого Національного. Це була поведінка не парламентаря, а хулігана. І на цих виборах голосувати за людей, які викручують іншим людям руки і примушують писати якісь заяви на звільнення (при цьому маючи всю повноту влади і всі законні методи усунення того ж керівника Першого національного з посади) вони не хотіли. Знайшли альтернативу, хто в Правому Секторі, хто в Самопомочі, хто просто не пішов на вибори. Олег мав би прибрати зі списку пару-трійку людей, які не приваблювали, а відштовхували виборціви і там, глядиш, була б фракція у парламенті. А так… жменька мажоритарників і абсолюно примарні надії на успіх на наступних виборах у ВР. За президентські я мовчу.

 

По “виборах” у сепаратистських регіонах. Я навіть радий, що вони відбулись. Сподіваюсь для СБУ не буде проблемою отримати списки тих, хто там проголосував? Ну то в такому разі вважаю, що всіх, хто прийшов голосувати на дільницях за “владу” ДНР/ЛНР потрібно в односторонньому порядку позбавити громадянства України. Ви хочете ЛНР/ДНР? Нате, мать вашу! Хай вони вами займаються. ЧОМУ ПРОСТИЙ УКРАЇНЕЦЬ МАЄ ЗА СВОЄ ПОДАТКИ УТРИМУВАТИ ВАТУ У ВИГЛЯДІ ПЕНСІЙ, СТИПЕНДІЙ І Т.Д.? Хто має голову, той в ту аферу не ввязувався. Хто хоче “русский мир” – хай його їсть і п*є! Кчортумать! Позбавити громадянства! Щоб ті люди не мали права існувати в системі координат української Держави! Ні в сенсі права голосу, щодо обрання легітимних органів влади, ні в сенсі отримання соціальних благ від держави, яка їх годувала 23 роки і якийсь момент стала чужою.

 

Відвоюємо назад окуповані території і… живіть собі. Тільки як привиди. А захочете отримати громадянство України – будьте ласкаві, пройдіть всі процедури і доведіть, що ви того варті! А хто не голосував, може виїхати в сусідній район, зняти свої гроші з банкомату і чекати на Українську Визвольну Армію!

Прошу мене вибачити за такий довгий пост. Під час відпустки було не до того – займався дитиною.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: