Понад півтори тисячі міліціонерів на Тернопільщині забезпечують безпеку виборів (Відео)

Опубліковано:
22 Жовтня, 2015 о 19:53

Місцеві вибори на Тернопільщині відбудуться за будь-яких обставин. У цьому запевнило керівництво області під час підсумкової наради за участю представників виборчих комісій, казначейства та міліції Тернопільщини.

 



Безпеку виборчого процесу забезпечує понад півтори тисячі правоохоронців – по одному на кожну виборчу дільницю.

 

– Нами також залучаються небайдужі громадяни, члени громадських формувань, члени громадських організацій, які також будуть надавати допомогу працівникам міліції в забезпеченні охорони громадського порядку як під час зберігання на даний час виборів так і під час голосування, – розповідає заступник начальника УМВС України в Тернопільській області Руслан Балик.

 

Міліціонери вже несуть службу на дільницях. Також до роботи залучать нацгвардійців. Правоохоронці вже зареєстрували 27 повідомлень про порушення виборчого процесу. В основному це факти порушення правил агітації.

 

– В основному всі повідомлення, що стосуються виборчого процесу, на даний час стосуються неправильного розміщення, порушення правил проведення агітації, – каже начальник слідчого управління УМВС України в Тернопільській області Казимир Попіль.

 

Про прикру ситуацію повідомила Галина Щигельська, голова обласної виборчої комісії. За її словами комісія вже більше місяця працює без грошей, навіть бюлетені друкували в борг. Керівництво області запевнило, що місцеві вибори будуть повністю профінансовані. Гроші на це вже виділені із державного бюджету. Тож усі проблемні питання будуть вирішені.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: