Понад 5 мільйонів гривень виділили з міського бюджету, щоб у домівках тернополян і далі була гаряча вода

Опубліковано:
23 Червня, 2016 о 13:23

Незважаючи на те, що більшість міст України через дії уряду залишились без гарячої води  тернополяни наразі ще можуть нею користуватись. Зокрема, міська рада виділила понад 5 мільйонів гривень компенсації збитків для КП «Теплокомуненерго». Таким чином у місті збережуть подачу гарячої води.

 



– Сьогодні у зв’язку з подорожчанням ціни на газ «Теплокомуненерго» несе серйозні збитки. Це збитки в межах 180 тисяч гривень в день. Для того, щоб зберегти подачу гарячої води ми додатково виділяємо з міського бюджету кошти, а це понад 5 млн.гривень, які підуть як компенсація збитків для КП «Тернопільтеплокомуненерго». Для того, щоб залишити людям той самий тариф, який був раніше і зберегти подачу гарячої води, – розповів очільник міста Сергій Надал.

 

До слова, борг «Тернопільміськтеплокомуненерго» сьогодні становить понад 50 мільйонів гривень. Ця заборгованість спричинена рядом факторів, зокрема тим, що у квітні 2015 року змінився тариф на теплопостачання.

 

Підприємство у 2015 році скоротило чимало працівників, проте це не допомогло вирішити проблему. Сьогодні знов існують ризики виникнення заборгованості по зарплаті працівникам, адже усі кошти підприємства одразу вилучаються як оплата за газ та електроенергію.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: