Понад рік вважався зниклим безвісти: на щиті повертається Володимир Ганкевич

Опубліковано:
20 Серпня, 2024 о 07:12
Понад рік вважався зниклим безвісти: на щиті повертається Володимир Ганкевич
На щиті повертається Володимир Ганкевич

За Україну загинув Герой 45-річний Ганкевич Володимир.

Наша громада знову в жалобі… Ми втратили нашого земляка, воїна Ганкевича Володимира, водія кулеметного відділення взводу вогневої підтримки військової частини А7169, 30.12.1978 року народження. Він залишився вірним присязі та служінню українському народові, виявивши надзвичайну стійкість і мужність. Володимир зник безвісти 17 травня 2023 року під час виконання бойового завдання з відбиття збройного нападу на позиції українських військових у районі населеного пункту Масютівка, Дворічанської селищної громади Куп’янського району Харківської області, внаслідок військової агресії російської федерації проти України.



Щиро співчуваємо родині та близьким Володимира. Нехай Господь упокоїть його душу, а ми збережемо в серцях пам’ять про його самопожертву і героїзм.

У батьківській хаті загиблого у с. Голендра о 19:00 год відбудеться панахида. Просимо всіх жителів громади вийти на вулиці й віддати останню шану Герою.

Чин похорону відбудеться 20 серпня об 11:00 у церкві, після чого кортеж відправиться до смт Козова для церемонії поховання.

Вічна пам’ять Герою.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна, #ганкевич
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: