Понад 83 млн грн єдиного податку надійшло до місцевих бюджетів Тернопілля від фізосіб-підприємців

Опубліковано:
10 Грудня, 2014 о 10:14

Протягом січня-листопада  2014 року фізичні особи-підприємці, що працюють на спрощеній системі оподаткування,  сплатили до бюджету 83,3 млн грн.

 



За словами  начальника Головного управління ДФС у Тернопільській області, це на 6,6 млн грн або на 9 відсотків більше, ніж за аналогічний період минулого року, інформують у відділі комунікацій Головного управління ДФС у Тернопільській області.

 

Зокрема у листопаді такі платники спрямували до місцевих бюджетів області 11,5 млн грн єдиного податку, що на 1,8 млн грн більше, ніж у листопаді минулого року.

 

Загалом 20,6 тисяч фізичних-осіб підприємців Тернопільщини обрали спрощену систему оподаткування.

Для ведення успішного бізнесу спрощенці мають можливість подавати заяви про перехід на спрощену систему оподаткування в електронному вигляді, до того ж за власним рішенням протягом року вони мають можливість змінювати групу або ставку податку.

 

Крім того, для спрощення документообігу з початку поточного року платникам податків, які працюють на спрощеній системі оподаткування, свідоцтва платника єдиного податку вже не видаються. Замість свідоцтва зареєстрований платник може за бажанням безкоштовно отримати витяг з реєстру платників єдиного податку, який діє до внесення змін до реєстру.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #податок, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: