Понад 200 жителів Тернопільської громади отримають компенсацію витрат за розміщення ВПО у червні

Опубліковано:
25 Липня, 2024 о 12:12
Гроші
Гроші.

За тимчасове розміщення переселенців у червні, компенсацію витрат отримають 213 жителів Тернопільської громади, – розповіли у міській раді. Це люди, які з 1 по 5 липня у тернопільському Центрі надання адміністративних послуг подали документи для виплати компенсації. 

«Ці люди отримають компенсацію витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, що перемістились у період воєнного стану на територію Тернопільської громади, всього на суму 229 215,63 гривень. Шести громадянам відмовили у зв’язку із наданням недостовірної інформації. Компенсація особам, що розмістили внутрішньо переміщених осіб, виплачується у безготівковій формі на особисті рахунки громадян, що вказані у поданих заявах», – кажуть у міськраді.

Загалом у Тернополі з березня 2022 року до червня 2024 року компенсацію за тимчасове розміщення переселенців нарахували 11440 власникам житла на загальну суму понад 16 мільйонів гривень.



У Тернополі водії будуть самостійно розраховуватися за паркування

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ВПО, #компенсація
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: