Поліцейські Тернопільщини закликають водіїв дотримуватися правил перевезення вантажів

Опубліковано:
8 Липня, 2024 о 17:13

Поліцейські Тернопільщини закликають водіїв дотримуватися правил перевезення вантажів.

«Днями правоохоронці затримали водія, який перевозив вантажним автомобілем сипучий вантаж не накритий тентом. Тож патрульні зупинили водія, роз’яснили небезпечні наслідки таких дій та винесли постанову за ч. 1 ст. 122 (Порушення правил перевезення вантажів) КУпАП», – кажуть в управлінні Патрульної поліції Тернопільщини.

Правоохоронці нагадують правила перевезення вантажів:



«Згідно з пунктом 22.3 ПДР України, перевезення вантажу дозволяється за умови, що він: не наражає на небезпеку учасників дорожнього руху, не порушує стійкості транспортного засобу і не утруднює керування ним, не обмежує водієві оглядовості, не закриває зовнішніх світлових приладів, світлоповертачів, номерних і розпізнавальних знаків, а також не перешкоджає сприйманню сигналів, що подаються рукою, не створює шуму, не піднімає пилу та не забруднює проїзну частину і навколишнє середовище».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #перевезенян вантажів, #поліція, #правила
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Іскра проскакує значно швидше”: помічник капелана з Тернопільщини Степан Хміль про службу
20:15, 18 Липня, 2024

“Іскра проскакує значно швидше”: помічник капелана з Тернопільщини Степан Хміль про службу

Блоги

ТОП новини тернопільщини: