Житель Тернополя кілька місяців жив за рахунок 79-річної господині, у якої винаймав житло. Чоловік поцупив у старенької банківську картку і щоразу знімав з неї пенсію – усього 4 тисячі гривень. Проте на цьому не зупинився – вкрав 450 доларів у власної дружини. А щоб приховати свої злочини, сам звернувся до поліції та вигадав цілу історію – мовляв злодій проник у квартиру через вікно та поцупив гроші. Та правоохоронці засумнівалися: поряд з грошима лежала і золота каблучка, ноутбук. Та цих речей крадій чомусь не торкнувся.

 



Першою чоловіка-злодія розкусила дружина. Виявляється, вона знала про його кримінальне минуле. Тому, здогадавшись, у чому річ, написала зустрічну заяву, що ні до кого претензій не має. Правоохоронці одразу запідозрили чоловіка та перевірили його причетність до крадіжок. Докази знайшлись. Триває розлідування.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: