Поліцейські просять допомогти у рошуку вбивць тернопільського таксиста

Опубліковано:
14 Травня, 2016 о 15:24

Нагадаємо, вбивство сталося з 10 на 11 травня. Тіло 28-річного таксиста правоохоронці знайшли в лісосмузі неподалік автодороги, яка веде до Хмельницького. Оперативники виявили машину зниклого, а в полі знайшли вже мертвого тернополянина. Численні колото-різані рани на тілі та зв’язані руки свідчили про насильницьку смерть чоловіка. Зникли особисті речі таксиста: весільна обручка, барсетка з документами та грошима, техпаспорт і мобільний телефон. Відомо, що напередродні він отримавши замовлення на тернопільському автовокзалі, прямував у Шумськ.

 



Правоохоронці розшукують причетних до вбивства: відпрацьовують відеофіксацію на АЗС, придорожні кафе, та інші заклади, поряд з якими ймовірно могли проїжджати розшукувані. Також встановлюються можливі канали збуту викрадених речей загиблого таксиста. Поліцейські звертаються з проханням до  водіїв, які в зазначений час рухалися за маршрутом Тернопіль-Кременець-Шумськ, і котрі могли бачити автомобіль загиблого, надати відео з реєстраторів. Усіх хто володіє будь-якою інформацією про подію просять повідомити поліцію.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: