Польські колеги навчали тернопільських водолазів надавати першу меддопомогу й рятувати потерпілих на воді (Фото)

Опубліковано:
12 Липня, 2015 о 08:03

Працівники відділення водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувальної частини АРЗ СП Управління ДСНС України у Тернопільській області на запрошення колег з Катовіцького воєводства Республіки Польща взяли участь у програмі надання першої медичної допомоги потерпілим та рятування людей на воді.

 



10072015-4

 

За інформацією прес-служби Управління ДСНС України в Тернопільській області, упродовж двох тижнів тернопільські рятувальники пройшли інтенсивний вишкіл, навчаючись за сучасною програмою, розробленою для польських вогнеборців.

 

10072015-6

 

Перший тиждень бійці проходили навчання медичної тактики й надання першої медичної допомоги потерпілим та проведення реанімації.

 

10072015-3

 

Наступного тижня тернополяни разом із польськими рятувальниками-водолазами міста Бітум Катовіцького воєводства провели практичні заняття, на яких відпрацьовували рятування потерпілих з човнів, катерів, підняття їх з води, надання першої допомоги, пошук невідомих предметів у водоймах, застосовуючи при цьому європейські методи пошуку та найсучасніше водолазне спорядження й обладнання.

 

10072015-2

 

10072015-1

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: