Показуха в Тернополі: боєць розповів, як готують "солодке життя" солдат до приїзду Порошенко

Опубліковано:
8 Січня, 2016 о 08:14

Командири військової частини в Тернополі вирішили влаштувати виставу перед Президентом України Петром Порошенком, щоб показати, як добре солдатам живеться в казармах.

Про це повідомив боєць частини Богдан Чумаченко на своїй сторінці в Facebook.



За його словами, лише перед приїздом Президент України начальство вирішило зробити ремонт в казармах, про який раніше не йшла і мова.

 

“Переселяти весь особовий склад в інші розташування! Хочуть за вихідні зробити ремонт у казармі, пофарбувати підлоги і показати нашому” коханому “гаранту, що всі живуть в” нормальних “умовах! Я відмовився виконувати наказ заступника командира частини про переселення особового складу! Тому, що протягом року ніхто ні * єра не робив в казармах! Ми пропонували самі влітку все зробити! Відмовили! На зиму ми самі за свій рахунок утеплювали казарму! Ніхто ні копійки, ні мотка скотча нам не дав! “, – пише обурений боєць.

У той же час за невиконання наказу Богдану Чумаченко пригрозили в’язницею.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: