Податкова міліція не спить

Опубліковано:
28 Жовтня, 2014 о 14:49

З початку цього року співробітниками податкової міліції області закінчено досудове розслідування та направлено в прокуратуру для подальшого скерування до суду 18 кримінальних проваджень.

 



У тому числі до суду направлено 7 кримінальних проваджень за фактами умисного ухилення від сплати податків, у яких сума завданих державі збитків становить 8,1 млн грн.

 

В ході досудового розслідування у кримінальних провадженнях до бюджету додатково надійшло 7,1 млн грн податкових платежів.

 

За результатами протидії незаконному обігу підакцизних товарів з незаконного обігу їх вилучено на суму 1,7 млн грн, припинено діяльність 4 підпільних цехів по їх виготовленню. До кримінальної та адміністративної відповідальності за незаконне виготовлення, зберігання з метою збуту та збут незаконно виготовлених підакцизних товарів притягнуто 14 осіб.

 

З початку року завершено розслідування у трьох кримінальних провадженнях за фактами порушення податкового та бюджетного законодавства учасниками тендерних процедур, відшкодовано 3,4 млн грн завданих державі збитків.

 

Відділ комунікацій

Головного управління ДФС у Тернопільській області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: